FpsBrain wil je beter meer sneller in Gaming

De E-Sport als evenement aan de vooravond van de Olympische spelen 2008, wereldwijd zal deze happening enorme aandacht krijgen die de E-Sport verdient. E-Sport is sterk groeiende topsporter of amateur, jong en oud, als je E-Sport doe wat je doet goed ! Wat heb je nodig om goed te worden of beter dan goed, of topper dan top,
een flinke dosis gezond verstand in een goed lichaam. Kortom hieraan kun je werken of je kunt het laten , het is een keuze die je zelf  maakt . Ga je alle tijd spenderen aan gamen en gooi je er alles voor overboord ? Of ga je alles uit jezelf halen als je gamed , meer dan alleen maar wakker zijn. Ieder moment top geconcentreerd, en een reactievermogen wat jezelf doet verbaasd staan. FpsBrain kan daar behulpzaam bij zijn!

FpsBrain to speed up your brain to Waarom is hij of zij beter, wat maakt het dat het hen zo gemakkelijk afgaat, voor hen ligt de wereld open, en voor velen blijft dat een illusie.  Als je uren gamed , ben je dan ieder uur nog net zo geconcentreerd bezig als het uur daarvoor , hoe wakker ben je eigenlijk als je wakker bent, en dat reactievermogen valt ook niemand op.
Kortom als je goed wakker bent haal dan alles uit jezelf om het jezelf gemakkelijker te maken. FpsBrain versterkt de neuronale processen, te weten het waarneming-, het concentratie- en  het reactievermogen.
FpsBrain bevat geen cafeïne , als je moe bent ga slapen , als je wakker bent wordt wakker!

FpsBrain zie voor FAQ en meer info de FPSBRAIN.NL site

 


Waarom FpsBrain, dat wat je doet doe dat goed !

FpsBrain is tot stand gekomen na uitvoerig onderzoek binnen de electronic sport als antwoord op de sterk stijgende behoeften naar prestatie verbetering. Niet alleen in team verband niet alleen op top nivo, vooral de mentale en psychologische conditie van iedere gamer individueel. De constante vraag naar gekwalificeerd personeel binnen de game industrie in Nederland geeft al aan dat e-sports sterk groeiende is.

FpsBrain direct na inname binnen de eerste 60 minuten en geeft zijn werkstoffen constant af aan het lichaam binnen maximaal 6 uren daarna.

FpsBrain bevat uitsluitend europeesche goedgekeurde inhoudstoffen.

FpsBrain wordt in een permanent gecontroleerd en temperatuurgestuurd produktieproces geproduceerd. Dit ISO 9001 gecertificeerd. De produktie- en afvul installaties voldoen aan de modernste technieken die dezer dagen verkrijgbaar zijn. Computer gestuurde controle processen verzekeren de optimale kwaliteit zoals van FpsBrain wordt verlangd.

FpsBrain voldoet aan de vraag binnen de sterk groeiende E-sports naar meer en meer professionaliteit, in Zuid Korea verdient een doorsnede professionele gamer miljoenen dollars. Prijzenpotten bij de grote wereld games toernooien bedragen alleen al miljoenen dollars.

FpsBrain stimuleert de hersenen, gaming is hersentraining, het vergroot je ruimtelijke inzicht, je wordt allerter en reageert sneller.

FpsBrain is suikervrij en bevat geen caffeine.

FpsBrain dient uitsluitend te worden gebruikt tijdens een wakkere volledig bij bewust zijnde toestand. FpsBrain kent geen bijwerkingen tot heden.

FpsBrain is niet geschikt voor strikte vegetariërs wegens gebruik van gelatine van de capsule zelf, oplossing kan dan zijn dat men de capsule helften zelf verwijderd en de inhoudstof met voldoende vloeistof inneemt

FpsBrain valt onder de categorie bijzondere voeding en dan wel dieetvoeding die is afgestemd op grote spierinspanning, vooral voor sportbeoefenaars. Dit lijkt vreemd maar er is gewoon geen categorie die wat de werking betreft exact past, de inhoud is geoptimaliseerd voor verbetering van de neurale processen, door de stoffen en de concentratie hiervan valt fpsbrain automatisch in die EU categorie.

 

FpsBrain is OK! Geneesmiddelen NEEN!

FpsBrain is geen Medicament, en Medicamenten om tot een beter game resultaat te komen raden wij wegens de gezondheids risico's af. .

Wat ooit eens op de markt gelanceerd is als zijnde het medicijn voor mensen met ADHD
zie http://www.adhd.nl voor informatie. De afkorting ADHD staat voor Attention Deficit Hyperactivity Disorder echter wordt populair ook vertaald als : Aan De Hard Drugs. Om een ADHD patiënt het leven aangenamer te maken, krijgt deze veelal Ritalin of Concerta als medicijn voorgeschreven. Niet geheel onterecht belandde deze medicamenten zoals Ritalin , in het circuit alwaar behoefte is aan een of andere vorm van drugs.
Met name ook binnen het gamers circuit. Het hoofdingredient van Ritalin en Concerta is namelijk Methylfenidaat, wat onder de opiumwet valt.

Uit diverse onderzoeken bleek dat niet alleen een dier maar ook de mens geen verschil kon ontdekken tussen cocaine en ritalin. Als een medicament zoals Ritalin verhandeld wordt als een shot en het algemeen bekend is dat soms zelfs gamers zich bij de huisarts voordoen als ADHD’er met als doel gratis Ritalin voorgeschreven te krijgen, wordt vergeten dat het wel
om een medicament gaat. Met alle voor- en nadelen van dien een overdosis bijvoorbeeld kan desastreuze gevolgen hebben. Zo was Britney Spears de weg kwijt na een overdosis Adderall, medicament voor ADHD patienten zie ook:
www.psyq.nl http://www.nu.nl/news/1417560/62/rss/Britney_gaat_flink_tekeer_in_ziekenhuis.html
Idolen zetten de trend , een halve eeuw geleden waren de Rolling Stones met hun gebruik de idolen vandaag de dag o.a. Britney Spears. En voorbeeld doet volgen Idolen zijn nog altijd de betere voorbeelden voor de aanhang, niet alleen via Internet echter ook bijvoorbeeld MTV de populaire music zender op tv. www.mtv.nl

Wat niet vergeten mag worden is dat Ritalin, concerta en adderall medicamenten zijn, bestemd voor ADHD , ADD patiënten. Deze medicamenten worden door velen niet als medicament maar als shot gebruikt. Een overdosis kan dan levensgevaarlijk zijn. Drugs met al hun voor- en nadelen in welke vorm dan ook zullen er altijd zijn, die behoefte blijft bestaan eeuw in eeuw uit.

Fpsbrain heeft geen bestanddeel namens Methylfenidaat. Fpsbrain houdt je scherp maar niet wakker als je moe bent. Fpsbrain is geen medicament. Geen drug, wat Fpsbrain wel is ....... in ieder geval speciaal voor Gamers ontwikkeld en een toegelaten product op de Europese markt.

Bronnen:
“DEA Congressional Testimony, Statement by Terrance Woodworth, Deputy Director, Office of Diversion Control, before the Committee on Education and the Workforce: Subcommittee on Early Childhood, Youth and Families, 16 May 2000