Game hardware pagina voor de pro gamers en E-Sports

01/03/2008
 

Game hardware kan natuurlijk bestaan uit een simpel game pc en/of laptop. Maar door de extra grafische en sound mogelijkheden van de games die steeds meer capaciteit van de game hardware verlangen. Is er dus gericht op gaming speciale hardware als video adapters soundcards, voedingen systemboarden en geheugen, zo ook de koeling en design van de game pc behuizing is natuurlijk belangrijk. Ook hier gaat de ontwikkeling van zowel de game software en game hardware snel. Al gauw een kater daar de net aangeschafte gamepc en/of game hardware al weer verouderd is en behoorlijk in waarde gedaald is een bekend verschijnsel. Koop daarom verstandig of dat waar je net voldoende aan hebt, bespaar je geld ( stem af op de games die voor jou belangrijk zijn!) Of geef "veel" geld uit en denk dan een lekkere "zware" game pc te kopen, is wel supersnel en niet zo gauw achterhaald door de games zelf maar wel een geldverslindende bezigheid.

Bij de keuze van specifieke video kaarten en soundcards denk daarbij aan het type slot AGP PCI E enz. Zo ook aan het vermogen wat deze nodig hebben en de extra koeling niet vergeten. Dan dus al gauw een nieuwe zwaardere "game" voeding, woon je nog thuis bij je ouders zullen die dat als je veel gamed wel degelijk aan hun energie rekening zien. Zet de Game pc zoveel mogelijk helemaal uit. Dus niet in slaapstand, OK opstarten is voor een GAME PC een "soort stress" situatie maar toch;)

Game hardware behuizing

01/03/2008
 

Belangrijk bij gaming is natuurlijk de behuizing.

Ga je veel met je game pc naar lanparties dan is een "kleine" lichte behuizing wel prettig, of je hebt daarvoor een extra "lichte" PC ? Behuizingen zijn er in allerlei soorten en maten veelal afgestemd op het type gebruik zo ook het design.

Game PC en koeling

 

 

 

Game Video adapters

 

 

 

Game soundcards