Games voor de pro gamers en E-Sports

 

Games die nu populair zijn, zijn die dan verslavend?

Neen zeggen diverse onderzoekers, degene die aan gamen verslaafd zijn hadden waarschijnlijk anders een andere verslaving gehad puur om het feit dat ze gevoelig zijn voor veslaving op zich. Uh is gamen dan niet toch verslavend? Ja wij vinden dat sommige games juist voor die groep mensen de trigger op in dit geval gameverslaving kan starten. Dit kan natuurlijk net zo goed iets anders zijn, maar toch men kan game verslaafd raken net zoals aan gokken of andere zaken of dingen. Zelfs aan mensen of dieren kan men verslaafd raken!

Dat deel van die trigger om met een game verslaving te starten vinden wij is voor die groep mensen toch een beetje in enkele games voorgeprogrameerd. Dat kan elke gamer die "veel" met zijn of haar game bezig is, mits ze eerlijk naar hunzelf zijn het beste beoordelen. Daar zijn wij niet voor, wel dat de gamer maar ook de persoonlijke contacten als ouders vrienden en vriendinnen hier een belangrijke sociale rol in zouden moeten vervullen. Door oplettend te zijn vooral bij die groep die gevoelig blijkt voor verslavingen in het algemeen. Weet je dit van jezelf ga dan niet die uitdaging aan om te gamen met games waar eigenlijk geen eind aan komt. Want dan heb je het gauw te pakken, World of Warcraft is er zo één maar natuurlijk zijn er meer, onder de gamers vooral in het begin stond dit spel bekend dat je er moeilijk mee ophouden kan. Steeds een ander level hoger en hoger dat is natuurlijk een echte uitdaging;) Dus aan alle gamers pro of beginnend zorg dat je ernaast gaming nog een sociaal leven op nahoud en schoolresultaten, relatie en/of baan niet laat verpesten door een spelletje. Dit is trouwens net zo bij SUDOKO waar 1 op de zoveel verslaafd aan kan raken. Je hebt er nu eenmaal wel of niet de "GENEN" voor!

Games

 

Ja PACMAN is ook een game, maar we gaan hier vooral de games posten die nu ondwer pro gamers actueel zijn of in ieder geval bekend zijn